.

.

TOTS 21

Les activitats van consistir en tallers i exposicions, entre d'altres

Les activitats van consistir en tallers i exposicions, entre d’altres

Els voltants de Cal Bofill van acollir dissabte al matí el 2n Mercat d’intercanvi i de segona mà que va organitzar la Regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració de GEPEC-Ecologistes de Catalunya, l’Associació Mediambiental La Sínia, el GETE-Ecologistes en Acció i l’Agència de Residus de Catalunya. En aquesta ocasió, s’hi van reunir 25 parades de segona mà i 5 d’intercanvi.

Les activitats van consistir en tallers i exposicions, entre d’altres, així com la possibilitat de donar una nova vida a molts productes en les paradetes que s’hi van instal·lar. També hi va haver participació en els tallers organitzats al voltant de la fira, concretament el taller de fer sabó a partir de l’oli usat de la Fundació Onada, el de reparació de bicicletes i el de reparació de mobles.

Aquesta activitat va ser l’acte central a Torredembarra de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. També, del 18 al 22 de novembre, s’han realitzat tallers de reducció d’envasos i d’embolcalls i promoció de l’ús de les cantimplores dirigits als cursos de 3r i 4t de primària de totes les escoles del municipi.