.

.

TOTS 21

Imatge d'un dels casals d'estiu Foto:Tarragona2017

Imatge d’un dels casals d’estiu Foto:Tarragona2017

La primera edició del projecte “Estiu 2017” als Casals d’Estiu del territori va finalitzar el passat 31 de juliol amb una notable i positiva participació de més de 2.400 nens i nenes. Un total de 40 entitats esportives i socials de Tarragona i els municipis seus s’han adherit enguany al projecte i han promocionat els Jocs Mediterranis en els seus Casals a través d’activitats vinculades a Tarragona 2017. Aquesta primera edició de l’Estiu 2017 s’ha dut a terme de l’1 al 31 de juliol de 2015.

Les jornades del projecte “Estiu 2017” als diferents Casals d’Estiu han estat formades per dues parts. Inicialment s’ha realitzat una gimcana amb activitats que apropen els Jocs Mediterranis als més joves i posteriorment, una segona part destinada a la pràctica d’esports minoritaris com la petanca, l’esgrima, el bàdminton o l’handbol.

La responsable del Departament d’Esports dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Bito Fuster, ha destacat que “estem molt contents de la gran acollida que ha tingut enguany l’Estiu 2017. En aquesta primera edició del projecte no només hi ha participat una quarantena de Casals de Tarragona i les seus sinó que molts d’ells ja ens han sol·licitat poder formar part de l’Estiu 2017 de nou de cara a l’edició de l’any vinent. Estem molt satisfets de veure que tants nens i nenes han pogut aprendre i divertir-se aquest estiu amb Tarragona 2017. Els Jocs són un esdeveniment de territori i projectes com aquest ajuden encara més a unir forces i treballar plegats per la cita del 2017”.