.

D’esquerra a dreta, Estefanía Serrano, presidenta del CET; Joan Plana, representant territorial de l’Esport; Ana Vilallonga, presidenta de l’AEEC a la província; Pere Ll. Bergadà, president del CTC i Eduardo Sañudo, tresorer de l’AECC a la província.

Més de 150 parelles jugaran el sisè Open de Pàdel Contra el Càncer els dies 14 al 21 d’octubre, segons les previsions dels impulsors d’aquesta iniciativa que avui han presentat el torneig al Tennis Tarragona, Club que l’acollirà per primera vegada.

Ana Vilallonga i Eduardo Sañudo, presidenta i tresorer, respectivament, de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a la província de Tarragona, han puntualitzat que, justament, la recent fusió dels dos clubs de Cala Romana (el Club Tennis Tarragona ha adquirit el TennisPark), els anima a pensar que se superaran els resultats aconseguits en anteriors convocatòries, tant en participació com en la xifra solidària assolida, que es mou entre els 5.000 i 6.000 euros.

Per la seva banda, Pere Ll. Bergadà, president del Club de Tennis Tarragona, s’ha mostrat satisfet d’acollir aquest torneig i ha recordat que, sens dubte, l’augment de la massa social jugarà a favor de l’èxit de la iniciativa.

Com a novetat per aquesta edició s’ha previst una prova de destresa per a padelers i padeleres la tarda de dissabte. Val a dir que l’Open es jugarà en les categories masculina, femenina i mixta. Tots els inscrits rebran un samarreta com a welcome pack i participaran en un gran sorteig de regals. Les inscripcions (23 euros) i fila zero estaran obertes a www.tennistarragona.com fins el 10 d’octubre.