TOTS 21

La mascareta serà obligatòria al recinte exterior de l’exposició dels vehicles. Foto: Ajuntament

Creixell acollirà diumenge 26 de setembre de 2021 la cinquena edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell, on participaran més de 120 vehicles clàssics, tant turismes com motocicletes, que ja s’han inscrit prèviament.

Aquest esdeveniment es reprèn enguany després de la parada obligatòria de l’any passat a causa de la pandèmia. La mascareta serà obligatòria al recinte exterior de l’exposició dels vehicles.

La concentració i exposició de vehicles es farà a la rambla de les moreres i als voltants del Casal Municipal. Al llarg del matí els visitants i assistents a la trobada podran contemplar aquestes enyorades joies del motor del segle XX. L’acte està organitzat pels Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú, Amics dels Clàssics de Creixell i el Ball de Diables de Creixell, amb el suport de l’ajuntament de Creixell.

També hi ha col·laborat el Motor Club Creixell-MDC Racing, així com diferents patrocinadors privats.

A primera hora del matí, els membres del Ball de Diables de Creixell prepararan un esmorzar típic català de «seques amb botifarra». Tots els cotxes clàssics i les motocicletes quedaran exposades a la rambla de les moreres i als voltants del Casal Municipal, al nucli històric de Creixell. Durant l’esdeveniment es farà lliurament de diferents reconeixements i distincions als participants.

Al final de la Trobada tots els vehicles faran una ruta per diferents municipis del Baix Gaià.

L’edició d’enguany de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell està dedicada a la memòria de la creixellenca Sisqueta Figuerola, que ens va deixar recentment a l’edat de 93 anys.
La imatge del cartell d’aquest any és una fotografia de la Sisqueta Figuerola amb una moto Montesa Brío dels anys 50. I és que la Sisqueta era una dona pionera, una dona creixellenca avançada al seu temps.

Redacció