.

.

TOTS 21

Tindrà lloc del 17 al 25 de maig.

Tindrà lloc del 17 al 25 de maig.

El Challenge de Pàdel TennisPark 2014 està arribant al seu equador i ho fa en plena forma ja que Open rere Open s’estan superant les xifres d’inscripció, atesa la creixent expectació que està assolint aquesta original cita esportiva. En aquesta tercera cita, l’Open Joieria Zaida, del 17 al 25 de maig, el nombre de parelles apuntades ja supera les 120, per la qual cosa es preveu arribar a les 150.

L’atractiu del Challenge de Pàdel TennisPark s’explica pel model de format escollit, molt dinàmic i intens ja que el Challenge s’ha estructurat en cinc Opens (un cada mes, des de març a juliol, i amb una durada d’una setmana) obert tant a socis com a no socis i, alhora, estructurat en diferents categories que fa que tothom s’hi trobi a gust.

L’altra gran reclam cal buscar-lo en la qualitat dels regals i els premis als guanyadors. El plat fort és un cotxe de la marca Smart, totalment equipat  i patrocinat per Mercedes-Benz Talleres Tarragona Autolica, que se sortejarà al juliol en acabar el circuit entre tots els inscrits al Challenge. A cada Open se sorteja un iPad Air, també entre els inscrits. I tots els participants reben un complet welcome pack. En el capítol de premis es lliuraran més de 3.500 euros en metàl·lic. La inscripció és de 12 euros pel soci i 18 euros pel no soci.

“En els dos primers Opens hem enregistrat una inscripció de 550 jugadors, el que ens referma en l’encert d’una aposta que està revitalitzant la pràctica del pàdel a casa nostra”, explica Xavi Vilar, Director esportiu del Challenge, qui afegeix que “el fet de programar-lo durant la primavera i estiu fa que jugar-lo a l’aire lliure sigui un plaer tant per participants com per espectadors, que gaudeixen amb el joc de les millors pales de les Comarques de Tarragona”.