TOTS 21

Imatge d’un grup de caminadors participant a la caminada de la Festa Major de Sant Jaume de Creixell. Foto: cedida.

Un total de 105 caminadors i caminadores van participar el passat dissabte 14 de juliol al vespre a la XV Caminada Popular de la Festa Major de Sant Jaume 2018 de Creixell, que enguany era seminocturna. La sortida va tenir lloc a les 20:15 hores des del costat dels apartaments Constel·lació de Creixell. Els participants van fer una ruta aproximada de 10 quilòmetres a peu fins al Far de Torredembarra i la posterior tornada a Creixell.

Seguidament, es va fer una aturada per fer el sopar de motxilla conjunt es va fer a la zona del roquer de la Torre, al peu del Far. El grup va passar per la zona dels Muntanyans de la Torre i els Pins de Creixell. També van estar caminant una estona per la sorra de la platja.

Fotografia de família dels integrants de la XV Caminada Popular de Creixell. Foto: cedida.

L’acte va ser organitzat per l’àrea de Festes de l’ajuntament de Creixell amb la col·laboració del Club Esportiu Muntanyenc de Creixell. La regidora de festes de l’ajuntament, Pili Romero Gracia, va donar el tret de sortida de la XV Caminada Popular agraint la participació de totes les caminadores i caminadors en aquest acte que enguany ha celebrat la quinzena edició consecutiva i, en especial, la col·laboració del Club Esportiu Muntanyenc Creixell.

Redacció