.

.

TOTS 21

Un moment de la cursa infantil d'Altafulla

Un moment de la cursa infantil d’Altafulla

El Cros El Roquissar d’Altafulla ha tancat amb èxit la seva setena edició aquest diumenge. El campionat, organitzat per l’Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre, ha esdevingut la tercera prova de la Fase Comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Hi han pres part 730 infants, 210 dels quals provenien de les escoles del municipi, i una trentena de voluntaris. Uns registres lleugerament superiors als d’edicions anteriors. En total s’han celebrat setze curses en les vuit categories que acollia la prova, des de Mini P4/P3 fins a Cadet.

L’organització n’ha fet una valoració més que positiva. El president de l’AMPA, Josep Joan González, s’ha mostrat molt satisfet, i ha destacat que “el Cros d’Altafulla esdevé un referent i té una gran repercussió a la comarca”. La principal novetat de l’edició d’aquest 2016 ha estat la inclusió de la muntanya de Sant Antoni com a nou escenari del recorregut. “Una possibilitat -segons Josep Joan González- que poden oferir molt poques proves escolars del territori”.

Copa per a tots els participants

Copa per a tots els participants

Tots els participants de les curses mini de P-3, P-4 i P-5 han rebut una medalla; mentre que en la resta de categories s’han lliurat guardons als tres primers classificats. Pel que fa als guanyadors de cada curs de primària del centre organitzador, l’escola El Roquissar, han rebut els seus trofeus aquest dilluns al matí.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sánchez, i la regidora de Participació Ciutadana, Montse Castellarnau, han estat els encarregats de fer entrega dels reconeixements. També hi han estat presents el vicepresident de l’AMPA, Jean Segovia; i el director del centre, German Martínez.

La prova també ha presentat una vessant solidària. L’organització ha recollit 42,17 euros d’aportacions del públic, i 47,7 euros de la venda de xandalls de segona mà. Aquests gairebé 80 euros s’entregaran a l’Ajuntament d’Altafulla, que els destinarà a La Marató de TV3, i que enguany, la temàtica girarà entorn de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.