.

L'equip femení assoleix una merescuda 12a posició

L’equip femení assoleix una merescuda 12a posició

L’equip femení sub-20 del Club Atletisme Tarragona va finalitzar en una meritòria dotzena posició final en el Campionat de Catalunya de clubs sub-20 de pista coberta que es va disputar aquest dissabte a la pista coberta de Sabadell. L’equip tarragoní va presentar un equip molt jove, amb majoria d’atletes de categoria juvenil i cadet i només tres atletes de categoria júnior, però que va competir a un molt bon nivell durant tota la jornada.

La major aportació de punts la van assolir dues de les atletes més joves: Laurine Marimón en quedar segona al triple salt amb unes excel.lents 11,02 metres, i Martina Pomes en finalitzar en quarta posició amb un sensacional registre de 8,06 segons als 60 metres llisos.

Maria Falcó superava el llistó en 1,53 metres per acabar sisena en el salt d’alçada, mentre que Berta Sánchez i Mar Vázquez eren novenes al salt amb perxa i salt de llargada, amb unes marques de 2,20 i 4,61 metres, respectivament. Per la seva banda, Núria Menchón era desena en el llançament de pes en enviar l’artefacte fins als 6,80 metres.

En les curses, Alba Oyonate quallava una bona cursa en els 60 metres tanques, aturant el cronòmetre en 10,74 segons, mentre que Clàudia Mir completava els 200 metres lllisos amb un temps de 28,75 segons, i Ainhoa Pérez els 400 mteres amb 1.14.44. En el mig fons, Nerea Lago, Maria Buscail i Carla Gonzàlez lluitaven fins als darrers metres per guanyar posicions, i completaven els 800, 1500 i 3000 metres, respectivament, amb uns temps de 2.43.85 (Nerea), 5.37.99 (Maria) i 12.37.67 (Carla).

L’equip de relleu 4×400, integrat per Clàudia Mir, Alba Oyonate, Berta Pardines i Mar Vázquez, tancava la competició en completar la cursa amb un temps de 4.38.92.

L’equip tarragoní finalitzava en dotzena posició, amb 48,5 punts, mentre que la victòria fou pel FC Barcelona, amb 119 punts.