.

.

TOTS 21

Martorell ha fet les seves propostes de patrimoni al Pont del Diable.

Martorell ha fet les seves propostes de patrimoni al Pont del Diable.

En la seva visita al Pont del Diable i el seu entorn, Maria Mercè Martorell, alcaldable popular ha explicat que aposta “per una gestió del patrimoni que sigui real i no una mera declaració d’intencions del govern local d’ERC”.

Martorell defensa una inversió público-privada en la conservació del patrimoni, on tots dos sectors han de treballar conjuntament perquè el patrimoni sigui el motor de la ciutat i l’instrument de creació directa i indirecta de llocs de treball.

L’alcaldable popular matisa “l’any 2000, a la ciutat australiana de Cairns, Tarragona va ser declarada Patrimoni Mundial, i nosaltres treballem de manera incansable per a impulsar aquesta declaració, la posterior incorporació al Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat Espanyola, l’Agermanament arqueològic amb la ciutat de Pompeia, la restauració de Casa Canals, i la major inversió fins a aquell moment en el Parc Eco Històric del Pont del Diable. En el mateix sentit ara defenso “la rehabilitació del Call Jueu i Ca la Garsa, el Banc d’Espanya i Tabaquera per a aconseguir la diversificació turística de la ciutat “.

Martorell exposa: “Tarragona ha de ser la ciutat de recepció privilegiada del turisme cultural i patrimonial, i dels creuers, gràcies al port, i a la seva privilegiada situació, així com a la seva magnífica climatologia, que permet un turisme fora de l’estacionalitat estival”. Amb tot això sens dubte, podem afermar “les oportunitats de creixement que són ja present, per a encapçalar el futur”. El projecte que defenso es basa en la gestió feta “el vaig fer i el tornaré fer”, manifesta en una declaració contundent de l’alcaldable popular.

En aquest àmbit ha assenyalat “tots hem de treballar en el mateix sentit”. No és moment de meres “declaracions d’intencions. M’avala la gestió feta, i un full de ruta nítid ,clar i definiy de treball en favor de Tarragona. Això és el que defenso i desitjo per al futur de tots els tarragonins”, exposa Maria Merce Martorell.