.

.

TOTS 21

El proper divendres 30 de juny l’Associació Aurora organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de Snap Fitness Tarragona, una Màster Class de Zumba Solidària a la Rambla President Lluís Companys, davant de l’Institut Vidal i Barraquer.

Aquesta activitat es realitza en el marc de la celebració dels 30 anys de l’Associació Aurora, amb la finalitat de difondre la tasca i les activitats de l’Associació Aurora, i també per contribuir a recaptar fons a favor de l’entitat.

Les persones que vulguin podran adquirir la samarreta commemorativa dels 30 anys de l’Associació Aurora, que ha dissenyat el dibuixant Hugo Prades.

A partir de les 18h s’instal·larà una taula informativa i a les 18.30h començarà la Màster Class de Zumba conduïda per Lorena Dueso, Azucena Suárez i Marie Angie. En el transcurs de l’acte es realitzarà una rifa solidària de diferents lots de productes.

L’Associació Aurora és una entitat social sense ànim de lucre que integra social i laboralment persones amb problemes de salut mental. Es va fundar l’any 1987 per part de pares i mares de persones afectades de malaltia mental amb la finalitat de trobar una sortida per als seus fills.