.

Martin Posse en la seva presentació

Martin Posse en la seva presentació

Martín Posse i el CF Pobla de Mafumet han fet l’acte de presentació del nou tècnic del primer equip. L’entrenador arriba al filial del Nàstic en substitució d’Ivan Moreno. En les seves primeres paraules com a responsable de la banqueta pobletana, Posse ha dit és ‘ambiciós’ i té ‘moltes ganes de treballar per intentar assolir el màxim de fites possibles amb la Pobla’.

La roda de premsa de presentació ha comptat amb la presència del director esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira, qui ha assegurat que ‘Martín Posse és un home que li agrada treballar amb gent jove i que està preparat per aquest repte’.

Per la seva part, el president de la Pobla, Josep Mir, ha afirmat que està convençut que el nou tècnic del conjunt pobletà seguirà la línia marcada pels seus predecessors, caracteritzada per ‘donar-ho tot dins i fora del terreny de joc i fer un excel·lent tasca de formació que serveixi a la Pobla per seguir sent un referent i als jugadors per donar el salt al primer equip’.

L’entrenador de la Pobla formarà equip tècnic amb Manel Cazorla com a segon entrenador, Joan Puig com a preparador de porters, Lluís Tatay com a delegat i Miguel Martínez com a encarregat de material. Pel que fa al quadre tècnic només falta per completar la figura del preparador físic que es resoldrà pròximament.

L’equip començarà dimecres 16 de juliol els entrenaments de pretemporada. L’inici serà a les 9:30 hores. Es preveu primer una benvinguda als jugadors de part del cos tècnic i saltar ràpidament a la gespa per a començar a exercitar-se.