.

.

TOTS 21

Esportistes, voluntaris i staff s’han acomiadat amb una fotografia de família de la competició de lluita, celebrada a Vila-seca. Foto: Tarragona2018

Els noms propis de la jornada d’aquest dijous als Jocs es troben a les disciplines de Taekwondo que es disputen a Salou. La medalla de plata al Mundial de 2015 i a l’Europeu d’enguany, Marta Calvo, passa directament a quarts de final en la categoria de 57 quilos, així com el cinquè classificat al Mundial de Corea del 2017, Daniel Ros, en masculí. Blanca Palmer (49 quilos), des de setzens de final, completa la participació espanyola.

Avui es viuran finals a l’atletisme, golf, judo i tennis-taula, en un dia en el qual debuten el vòlei-platja a l’Arrabassada i el bàsquet 3×3 al Camp de Mart després de l’ensurt d’ahir que va obligar a l’ajornament. També es veuran per primer cop les proves de petanca i boles (Anella Mediterrània).

La competició de vela continua a Salou, així com la de rem al Canal Olímpic de Castelldefels, la de tennis al Club Tennis Tarragona (amb les semifinals dobles masculina i femenines), les eliminatòries de boxa a Torredembarra. la d’handbol al pavelló de l’Anella de Campclar i el futbol, que arriba a les semifinals. L’Estadi Municipal de Reus acollirà a partir de les 17 hores l’Itàlia-Grècia, i Espanya jugarà contra Marroc a la Pobla de Mafumet des de les 20.00 hores.

El partit de més nivell dse la jornada no és jugarà sobre gespa, sinó a l’aigua, amb un apassionant Grècia-Espanya de waterpolo a les 18.40 hores al Centre Aquàtic de Campclar.