.

L’Altacústic 2018 incorpora dos nous grups a l’elenc musical que, durant els3 dies 19, 20 i 21 de juliol, omplirà de música de la vila Closa. Les dues noves incorporacions obren l’espectre d’origen dels grups participants, amb incorporacions que arriben des de Berlín i Frankfurt, gràcies a la col·laboració del festival amb la plataforma internacional Gigmit.

Les dues formacions musicals que s’afegeixen al programa són Marie Chain (Berlín) i Henry and The Waiter (Frankfurt), que actuaran -respectivament- el divendres 20 i el dissabte 21, a les 22:30 hores, a l’Escenari Església. Les dues actuacions s’afegeixen al programa d’un festival que, enguany, arriba a la 5a edició incorporant actuacions d’alguns dels artistes que han rebut més bona acollida per part del públic en ocasions precedents i també noves incorporacions que, com sempre, cerquen escoltar música de grups innovadors en racons especials i plens d’història.

Fotografia promocional de l’artista Henry and The Waiter. Foto: cedida.

Aquests són dos nous grups que s’afegeixen a la programació de l’Altacústic 2018:

Marie Chain actuarà el divendres, dia 20 de julol, a les 22:30 hores a l’Escenari Esglèsia. Chain, nascuda a Berlin, des de molt jove va caure en l’aroma de la música, el so del piano de cua i les profunditats del soul i el blues. En viatges educatius a Nova York, Londres i Barcelona, van refinar la seva barreja d’estils. Amb el pas del temps, es van afegir els teclats electrònics afilats, acabant amb els cops de coure de l’ànima, el procés de maduració. Tot depèn de la combinació correcta.

Henry and The Waiter, provinent de Frankfurt, actuarà el dissabte, dia 21 de juliol, a les 22:30 hores a l’Escenari Esglèsia també. Influït per l’interès musical de la seva família, Henrik inicia el seu viatge musical a Erfurt (Alemanya), on comença a cultivar la inclinació per a diferents gèneres musicals, des del rock fins a la música indie. 

La pràctica de diferents instruments, com el baix i el saxofon, s’uneix a la seva veu i destresa amb la guitarra i, ben aviat, els bons comentaris sobre la seva veu i la necessitat de compondre música i escriure lletres aconsegueixen que, finalment, Henrik organitzi la seva pròpia banda, que destaca per la barreja d’indie i electro pop, combinats amb guitarres, ritmes electrònics i lletres melancòliques i energètiques. El concert a Altafulla oferirà música reflexiva, però que, al mateix temps, irradia de vida.

Redacció