.

.

TOTS 21

Marc Buscail es converteix en la tercera peça confirmada de cara a la temporada 22/23. Nascut a Tarragona el 2003, va arribar al CBT amb 12 anys. Ha passat per totes les categories del club, tant preferents com especials de primer any i malgrat la seva joventut (19 anys), fa dos temporades ja va debutar amb l’equip a LEB Plata i també va tenir un paper molt destacat en la gran temporada que va realitzar el CBT B a la Copa Catalunya, com també en el seu equip el Júnior Masculí Preferent, aconseguint arribar a estar entre els vuit millors equips de Catalunya i competir amb les millors canteres catalanes.

Marc és un jugador de 2.04 m que pot alternar les posicions interiors i també les exteriors, es tracta d’un jugador de gran projecció i una aposta del club. Recordar que també ha sigut internacional amb la selecció espanyola en diversos tornejos, l’últim el FIBA Skills Challenge u17 al 2020 a l’Alqueria de València.

La passada temporada (en la seva estrena com a jugador del primer equip), va tenir un paper força destacat amb 17 minuts jugats, 6 punts per partit i 3,2 rebots per aconseguit una mitjana de 6,7 de valoració.

“És un jugador que físicament està progressant, la seva mobilitat en les posicions exteriors i interiors de ben segur ens donarà bon rendiment. Estic content per la seva renovació ja ue és una de les bases del futur de l’equip”, afirma el tècnic blau, Berni Álvarez.

Redacció