.

.

TOTS 21

Lucas Saeid es va coronar campió. Foto: Cedida

Lucas Saeid es va coronar campió. Foto: Cedida

El diumenge 24 de setembre va disputar-se la disetena edició del Triatló de la Pineda Platja. La prova va aplegar la modalitat individual i per relleus. Lucas Saied va ser el campió amb un temps de 55 minuts i 59 segons. En la categoria femenina Judith Mirete va completar la prova en 1 hora i 14 minuts revalidant el títol. Els van acompanyar al pòdium Germa Barroso i Arnau Bellapart al masculí i Maribel Gabas i Elisabet Puig al femení. Per relleus masculins l’equip FML Triatlón va ser qui va endur-se la victòria, en femení les noies del CERV Runners Vila-Seca, mentre que al mixta l’equip format pel Xavier i la Núria va liderar la prova.

La jornada va disputar-se entre un gran ambient, cal destacar que Saied no va alçarse fins a la primera posició a falta de pocs metres de la meta, en canvi, Judit Mirete va mostrar el seu coneixement i experiència en el recorregut dominant des del primer moment la competició.

El bon clima va acompanyar la cursa. Foto: Cedida

El bon clima va acompanyar la cursa. Foto: Cedida

La cursa va realitzar-se en unes condicions meteorològiques òptimes entre el passeig marítim i la Torre d’en Dolça. Els triatletes van gaudir de l’entorn i de la gastronomia de la localitat, molts d’ells acompanyats de les seves famílies al llarg del cap de setmana.

La cursa va ser organitzada per la Secció de Muntanya Agrupació Cultural Vila-Seca i amb la producció tècnica de Naturetime Events.

V.Tapias