.

.

TOTS 21

El lliurament es va portar a terme durant el tercer Acte Institucional i Simposi de GEES-Spain celebrat el passat divendres, 9 de març, a la Delegació del Govern de l’Estat a Aragó.

El grup especial d’escortes, emergències i seguretat GEES-Spain ha guardonat a cinc policies locals de Cambrils pel seu “excel·lent treball realitzat amb motiu del tràgic atemptat terrorista, ja sigui durant la immediatesa dels fets, com les posteriors tasques de coordinació, investigació i atenció a les víctimes i familiars dels atemptats terroristes”. Concretament, han rebut medalles el sotsinspector en cap, un sergent i els integrants de la Unitat d’Atenció a la Víctima (un caporal i dos agents).

El lliurament es va portar a terme durant el tercer Acte Institucional i Simposi de GEES-Spain celebrat el passat divendres, 9 de març, a la Delegació del Govern de l’Estat a Aragó. Durant l’acte també es van lliurar medalles i distincions a personalitats i funcionaris, entre els quals hi havia professors i doctors  de comunitats universitàries, militars i policies, familiars de víctimes de terrorisme, i especialistes en el món de la seguretat i de la defensa.

Medalla a una Policia Nacional

També en relació a l’atemptat, l’Ajuntament de Cambrils ha concedit la medalla de bronze al mèrit policia a una policia nacional saragossana per la seva col•laboració amb la Policia Local el passat 18 de març. Aquesta agent de la Prefectura Superior de la Policia d’Aragó estava de vacances a Cambrils i es va posar a disposició de la policia cambrilenca per atendre les trucades ciutadanes durant aquella matinada. El cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, i la regidora de Protecció Ciutadana, Yolanda Quílez, es van desplaçar a la Saragossa el passat 7 de març per agrair a l’agent els seu esperit de servei.

Felicitació del Cos Nacional de Policia

D’altra banda, el divendres 2 de març el Cos Nacional de Policia va felicitar a un sergent i un caporal de la Policia Local de Cambrils en el marc dels actes de celebració d’aquesta organització. Els reconeixements estan motivats per diversos treballs conjunts en matèria de seguretat ciutadana: col·laboració en el intercanvi de informació, i execució de dispositius i operatius conjunts, puntualment entre la Policia Local i el Cos Nacional de Policia; i en altres actuacions interpolicials conjuntes en el qual també va participar la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.