.

.

TOTS 21

“Cal reformar la Constitució per millorar la vida de tots els espanyols i no per acontentar a aquells que volen trencar-la i acabar amb la convivència”. Així s’ha expressat la número dos de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya per la província de Tarragona, Lorena Roldán, abans de participar en un acte organitzat per Societat Civil Catalana (SCC) a Bonavista per retre homenatge a la Constitució Espanyola. I ha defensat que des de la formació taronja s’aposten per “reformes que parlin de finançament, de l’eliminació dels aforaments, de les competències o de la reforma del senat”.

En una carpa de Cs propera a l’acte, la candidata de Cs a les eleccions del 21-D ha defensat “els 39 anys de Constitució, progrés i democràcia que va suposar aprovar aquest text pel conjunt dels espanyols”, i ha recordat que “quan es posa en risc la convivència i l’ordre democràtic, és necessari que la Constitució estigui més vigent que mai”.

Cs Tarragona augmenta el seu nombre d’afiliats un 23,60% des de setembre

D’altra banda, Cs ha arribat als 419 afiliats a Tarragona, aconseguint un increment del 23,60% en la seva afiliació a la província des de l’1 de setembre de 2017 al 23 novembre amb 80 noves incorporacions. En termes generals, la formació liberal ha passat de tenir 2.329 afiliats a 3.078 a Catalunya. En poc més de dos mesos, s’han unit 749 persones al projecte.

El partit liderat per Albert Rivera ha aconseguit aquestes últimes setmanes ampliar les seves files en totes les comunitats autònomes, amb unes dades molt significatives, que representen l’ascens de Cs en tot el país.