.

Jordi Solé entén que els socialistes haurien d'encapçalar el govern de concentració. Foto: Joan Marc Salvat

Jordi Solé entén que els socialistes haurien d'encapçalar el govern de concentració. Foto: Joan Marc Salvat

El portaveu socialista a l’oposició, Jordi Solé, ha detallat que malgrat la força amb què ha sonat la suposada dimissió de Masagué “nosaltres encara esperem veure la renúncia oficial”. El secretari no en té constància i “per a nosaltres és imprescindible”. Un cop es faci efectiva, presumiblement, la renúncia de Masagué l’oposició ja prepara un front comú amb un “programa de consens” per l’any queda de mandat: “Torredembarra no pot estar ni un dia més sense gover”, ha explicat Solé.

L’oposició ja pensa en un nou govern. D’entrada, el portaveu socialista entén que el PSC de liderar la nova etapa a l’Ajuntament de Torredembarra perquè és el partit amb més representació a l’oposició. Solé, fins i tot, s’ha postulat com a persona per agafar les regnes de l’alcaldia fins el maig de 2015: “Seria una opció lògica, però també hi han d’estar d’acord ERC i ABG”. Per damunt de tot, però, Soler constata que cal “una figura de consens” i un programa “comú”. Els socialistes torrencs mantindran converses, aquest dimarts, amb la federació del PSC per discutir la seva opció a encapçalar el govern de concentració a Torredembarra.

Per la seva banda, el regidor d’ABG, Lluís Suñé ha explicat que “ara és el moment de la grandesa de la política, d’arribar a acords de consens i confeccionar un govern sense grans banderes ni partits”. Suñé ha avançat que el seu partit no convocarà cap manifestació –tal i com s’intuïa fa uns dies–, atès que l’alcalde ja ha renunciat al càrrec. Per últim, el portaveu d’Alternativa troba simptomàtic que, a una setmana per la festa petita del poble “encara no tinguem ni els cartells de la festa”.