TOTS 21

L´oposició de Salou denuncia en un comunicat conjunt fet públic aquest dijous que l’alcalde, Pere Granados, i el seu equip de govern (Junts-SumemxSalou i PSC) «anteposen els seus interessos personals i partidistes a l’interés general del municipi. La crítica té el seu origen en la petició conjunta d’ERC, Cs i PP, al batlle de la necessitat d´aprovar un pla de reactivació pel municipi, per l´afectació que està tenint la pandèmia del COVID-19 a tota la població.

Com a conseqüència d´aquesta demanda es va crear la Taula Covid19, que havia de ser un espai de participació integrat per tots el partits polítics del Consistori «on debatre i recollir propostes i iniciatives per donar resposta als interesos i necessitats dels salouencs, tan des de un punt de vista econòmic com social». Però segons denuncien tots el partits de l´oposició, «l´alcalde ha eliminat aquesta taula desprès d´haver-nos reunit tan sols en una sola ocasió”.

Marçal Curto (ERC), Pere Lluís Huguet (Cs) i Mario García (PP), portaveus dels seus Grups Municipals han coincidit en afirmar que: “tot obeexi al fet que des de l’oposició vam demanar la nul·litat del procediment de contractació del sistema de control d’aforament de platges, que es va adjudicar per més de 150.000 €, per possibles irregularitats, ja que l’alcalde va fer la presentació del projecte amb l´empresa adjudicadataria abans que s’iniciés l´expedient de contractació. I fruit d’aquesta denuncia, Granados va amenaçar amb trencar el pacte de la Taula Estratègica de Reconstrucció COVID19″, afegeixen.

Els tres partits lamenten “el tarannà personalista i la falta de visió estratègica de ciutat de l´Alcalde, i el seu equip de Govern ja que amb actituds com aquestes es demostra que s’està anteposant l’interès personal i partidista a l’interès general de tots els salouencs i salouenques”, i creuen que “l’alcalde Granados mai ha tingut intenció d’arribar a un gran pacte de ciutat, ni tan sols en una situació de post-pandèmia. Únicament va convocar la Taula, sol·licitada per l’oposició, per intentar acontentar i distreure políticament la ciutadania, en un intent de blanqueig mediàtic. Però la seva voluntat de negociar les nostres propostes ha estat nul.la, i prova d’això és que la segona reunió d´aquesta Taula, que es va convocar el passat dilluns, es va desconvocar unilateralment per part seva 10 minuts abans del seu inici».

Tota l´oposició ha coincidit en afirmar que «en aquest moments tots els partits polítics hem de ser capaços de treballar conjuntament pel benestar de tots els salouencs i salouenques. I per aquest motiu hem demanat novament a l’Alcalde que tingui alçada de mires i torni a convocar la Taula de reactivació econòmica i social de Salou per assolir un gran pacte de ciutat, ja que els nostres veïns i veïnes són la nostra prioritat, i hem de treballar incansablement per ajudar-los en tot el que ens sigui possible”.

Redacció