.

.

TOTS 21

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae i el pianista Paul Lewis. Fotos: Cedides

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae inaugura la temporada de concerts a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca interpretant l’Emperador de Beethoven amb el gran pianista Paul Lewis i la direcció de Tomàs Grau. Un concert posposat per la pandèmia que recuperem en aquesta temporada i que es completarà amb l’Obertura Coriolà i el Concert per a piano i orquestra núm. 1 de Beethoven.

Una ocasió única per gaudir i sentir amb tota la seva riquesa, un dels corpus musicals que més ha influenciat la història de la música clàssica.

Paul Lewis és un dels principals intèrprets del repertori pianístic centreeuropeu, i les seves interpretacions i enregistraments de Beethoven han rebut elogis unànimes a tot el món. Amb una afinitat natural per Beethoven i una recerca incessant d’entendre les seves obres, Lewis ha estat fonamental en les celebracions del 250 aniversari del compositor a tot el món.

Beethoven va ser un gran pianista. De fet, va ser un pianista excepcional: potser el millor del seu temps. El públic vienès demanava constantment espectacle i virtuosisme i Beethoven els va satisfer amb cinc concerts per a piano i orquestra compostos al llarg de 15 anys.

Informació pràctica

Aquest programa es presentarà el dissabte 9 d’octubre, a les set del vespre, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Les entrades per als concerts de l’OCM a l’Auditori Josep Carreras tenen un preu de 21€ i es poden adquirir tan als webs orquestracameramusicae.com i auditorijosepcarreras.cat com a les Taquilles de l’Auditori (en els horaris habituals).

Repertori

L. van Beethoven: Obertura Coriolà, op. 62

L. van Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 1, op. 15

L. van Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 5, op. 73 ‘Emperador’

Intèrprets

Paul Lewis, piano

Orquestra Simfònica Camera Musicae

Tomàs Grau, director

Redacció