.

.

TOTS 21

Final. Després de tres jornades intenses d’esport corporatiu, l’Observatori dels Drets Humans de Catalunya (ODHC) i Ca la Tere s’han proclamat campions dels Ranking Games de la Pobla de Mafumet 2021. En el cas de l’ODHC, conjunt de la categoria masculina, avui han aconseguit un tercer lloc al ciclisme BTT i a la natació, a més d’una plata a la prova de sogatira. Pel que fa a Ca la Tere, equip de la categoria mixta, ha pres (prendre) la victòria al BTT, a més d’assolir una plata a natació.

En relació amb els guanyadors d’aquestes 3 disciplines de diumenge, el guanyador masculí del BTT ha estat el Club d’Esports dels Mossos d’Esquadra; l’or de natació en categoria mixta ha estat pel Club Tarraco, mentre que en la masculina se l’ha endut Ballestas Reus; finalment, la victòria en sogatira masculina ha estat per a FCC Catalunya, alhora que en mixta se l’ha emportat HIFE Team. Curiosament, aquests 2 darrers han esperat fins a l’última prova per fer-se amb un or.

A banda d’aquests mèrits, els Ranking Games han reconegut l’esforç i treball d’altres equips en un acte de clausura ple d’emocions. De fet, la fotografia final a l’escenari de la Sala Auditori de la Pobla així ho mostra. En aquest sentit, el Premi Especial Equip Màster, el qual reconeix al planter més veterà, és per a FCC Tarragona; el Premi a la Creativitat, que es lliura a l’entitat amb el millor vídeo de presentació, se l’endú Salut i Treball; i el Premi al Millor Vestuari, se l’emporta Valoriza.

Per consultar tots els resultats i guanyadors es pot visitar el web https://rankingames.world/que-son-els-ranking-games/.

Un obsequi solidari

Durant la jornada inaugural es va obsequiar als participants amb un regal de benvinguda a càrrec dels patrocinadors dels Ranking Games. Aquest pack consta d’una motxilla, unes tovalloles, llaunes de Coca-cola i Aquarius, un gosset, una caixa de Dietbox i una ampolla solidària de vi Clos Galena, la qual dóna 1 euro per unitat a la lluita contra l’esclerosi múltiple.