.

.

TOTS 21

Les dues institucions signen un acord que permetrà destinar 3.000 euros a les ajudes familiars del consistori.

Les dues institucions signen un acord que permetrà destinar 3.000 euros a les ajudes familiars del consistori.

L’Ajuntament de la Selva del Camp i CaixaBank han renovat l’acord de col·laboració que mantenen des de 2015 per tal de donar suport a les famílies selvatanes en risc d’exclusió que sol·liciten “beques menjador” per als seus fills de cara al nou curs escolar.

Les ajudes de l’entitat financera arriben a través de l’Obra Social “la Caixa”, que renovarà la seva aportació de 3.000 euros als fons que anualment el consistori de la Selva del Camp destina a les seves ajudes alimentàries, tant als nens i nenes de les escoles bressol municipals com a l’alumnat de l’escola pública local, així com als casals d’estiu selvatans. En total, l’Ajuntament de la Selva destina al voltant de 15.000 euros a “beques menjador” i altres ajudes directes a la infància dins d’un pressupost de més de 140.000 euros que destina a l’àrea d’Atenció Social.

La signatura del conveni, el cinquè que materialitzen amb aquesta finalitat les dues institucions, ha anat a càrrec de l’alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals, així com del director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez.