.

.

TOTS 21

L’alcalde, Oscar Sánchez, signant amb el director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez

L’Ajuntament de Constantí i l’Obra Social “La Caixa” han signat aquest dijous 19 d’octubre un conveni de col·laboració en matèria educativa i amb finalitats socials, en un acte que s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí.

Mitjançant aquesta col·laboració, l’entitat bancària es compromet a aportar una quantitat de 3.000 €uros durant el proper any, que es destinaran a la subvenció de material escolar i llibres per a les famílies que es trobin en situació de vulnerabilitat. Aquesta aportació se suma als 13.000 €uros que l’Ajuntament de Constantí ja destina a aquestes ajudes per la compra de material escolar.

Al llarg d’aquests darrers anys s’han signat diversos convenis de col·laboració amb “La Caixa” en el marc dels projectes educatius i culturals amb finalitats socials que es desenvolupen a Constantí.

Des de l’Ajuntament de Constantí, l’alcalde Óscar Sánchez ha valorat molt positivament aquesta aportació econòmica de “La Caixa” i ha volgut agrair “la col·laboració de l’entitat i el fet de poder seguir treballant conjuntament en projectes socials i educatius”.

El director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, ha volgut agrair «la confiança de l’Ajuntament en els projectes socials de La Caixa” i “l’oportunitat de poder ajudar les famílies de Constantí que es troben en situació de vulnerabilitat”.

Per la seva banda, la directora de l’Oficina de “La Caixa” a Constantí, Anna Garitonandia, s’ha mostrat satisfeta “de poder contribuir a millorar la situació de moltes famílies del municipi, que s’han vist afectades per la crisi econòmica”.

Finalment, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, ha destacat que des d’aquesta regidoria es treballa ja des de fa anys per potenciar les ajudes a les escoles i a l’Institut, i ha agraït “la col·laboració de la Caixa durant aquests darrers anys en matèries com el menjador escolar, el Projecte estudi assistit de reforç escolar, i aquest any amb aquestes ajudes per la compra de material escolar”.