.

.

TOTS 21

La Sala Lluís d’Icart acollirà, del 23 d’agost al 16 de setembre, l’exposició de pintures i maquetes dels artistes torrencs Joan Ciuró i Marc Valls.

Joan Ciuró Gatell presenta, en aquesta ocasió, una retrospectiva de la seva trajectòria pictòrica. Segons l’artista, es tracta d’un petit viatge en el temps que comença amb un recull d’obres de l’etapa de formació acadèmica, evoluciona cap als paisatges pintats al natural que prenen com a model el mar i les terres del Camp de Tarragona, i acaba amb els darrers quadres d’estudi experimentant amb tècniques de gruix i espàtula.

Ciuró Gatell, després de més de seixanta anys creant a través del pinzell i la tela, s’atura a la Sala Lluís d’Icart per mirar enrere i oferir-nos l’evolució de la seva obra.

Marc Valls també ha consagrat tota una vida a l’art. Professionalment vinculat a l’entorn de les arts gràfiques, la jubilació es converteix en un punt d’inflexió i decideix bolcar la seva sensibilitat a la tècnica del maquetisme, afició heretada del seu pare.

Incentivat pel seu amic i també artista torrenc Antoni Sastre, Valls Ciuró ha treballat rigorosament una acurada col·lecció de maquetes que ha anat creixent any rere any, i que s’exposarà juntament amb els quadres de Joan Ciuró.

La inauguració de la mostra serà el proper dimecres 23 d’agost, a les 19 h. L’horari de visita de l’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura, és els dimecres, dijous i divendres de 18 h a 21 h i els dissabtes d’11 h a 13.30 h i de 18 h a 21 h.