.

.

TOTS 21

Lobato ja vesteix de grana i portarà el número 11 a la samarreta. Foto:Nàstic

Lobato ja vesteix de grana i portarà el número 11 a la samarreta. Foto:Nàstic

El món del futbol està ple de joguines trencades, de nens promeses que s’han quedat a mig camí d’arribar a ves a saber on. Els planters dels grans equips d’Europa estan farcits d’exemples que segurament molts tenim el cap. Noms que han sonat per a grans estrelles, jugadors que han debutat amb primers equips de renom o futbolistes que han tingut la sort d’arribar el més amunt i han acabat difuminant-se en un univers massa complicat com el futbol.

Christian Lobato és un d’aquests futbolistes dels que es parlaven autèntiques maravelles quan jugava al filial del barça i quan ho feia anteriorment a l’Hospitalet on va cridar l’atenció dels observadors blaugranes.  Lobato era un d’aquells futbolistes que cridaven l’atenció per la seva manera de situar-se al terreny de joc i per la seva visió de futbol molt d’acord amb els valors bàsics del futbol de Can Barça.  Pep Guardiola el va arribar a utilitzar en aquell Barça del Dream Team a les gires de pretemporada.

El seu pas pel filial del Barça però li va servir per fer el salt a l’Osasuna on no va tenir sort i va marxar a provar fortuna al futbol grec, que s’ha convertit en una espècie de geriàtric de luxe per alguns futbolistes europeus. Ho va intentar a l’Asteras Tripolis, un dels equips on l’arribada de futbolistes espanyols als darrers temps ha estat habitual

Una maleïda luxació a la ròtula esquerra el va deixar KO i amb una recuperació complicada va arribar a Tarragona per a recuperar-se. Tenir un jugador com Lobato a la plantilla del Nàstic és tot un plaer per el món del futbol que espera la recuperació d’un d’aquells futbolistes que com Tejera es perfilaven com a relleus naturals dels jugadors del primer equip.
El rendiment de Tejera a Tarragona de moment és el d’un jugador diferent i que està aportant aquell futbol que molts recordaven del planter de l’Espanyol, els grana confien ara també trobar en Christian Lobato aquell futbolista que va agradar a Guardiola i que es va quedar a mig camí de ves a saber on.