.

.

TOTS 21

Tres moments de l’esmorzar popular celebrat a la plaça de la Bassa de La Pobla de Montornès. Fotos: Tots21

Al voltant de 50 persones han pres part al tradicional esmorzar popular amb què l’Ajuntament de La Pobla de Montornès convida els seus vilatans a gaudir de la Festa d’Estiu, festa que allargarà els seus actes fins 15 dies més, especialment els caps de setmana. Una festa pensada per a totes les edats i on en l’esmorzar d’aquesta diumenge s’ha vist més concurrència que l’any passat.

La plaça de la Bassa, que en aquest mandat viurà una profunda remodelació, ha estat l’escenari de la manduca, amb llonganissa amb fessols i torrada de protagonista, regada amb vi i gasosa. A les 18h, la mateixa plaça acollirà una festa infantil, amb inflables, festa de l’escuma i mindisco.

Els actes continuen el divendres 11, amb una caminada nocturna familiar amb sortida a l’aparcament de l’antiga estació. Dissabte 12 s’ha programat un vermut electrònic a la piscina municipal (12h), la festa holi (18.30h a la zona de l’skatepark) i un concert amb Jove Euphoria seguit d’una sessió amb DJ’s a la plaça de la Bassa.

Diumenge 13 és el dia del teatre, amb The Little Circus a les 18.30h, i havaneres amb Serra de Marina a les 20h, els dos actes a la plaça de la Bassa.

Divendres 18 a les 21h, caminada nocturna al Pic de la Mola, amb sortida a l’aparcament de l’antiga estació. I dissabte 19, l’Ermita acollirà un sopar i el concert de Lolita’s Sisters.

Jaume Garcia