.

.

TOTS 21

La directora del casal, Susanna González, exposa que “els infants apliquen les mesures amb naturalitat i porten la mascareta pràcticament sempre”. Foto: Ajuntament

Des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Morell s’ha treballat molt per tal de poder obrir les portes del Casal d’Estiu en aquest any tan atípic, sempre tenint al cap la seguretat i tots els protocols marcats per la Generalitat de Catalunya en relació amb la Covid-19. En aquest sentit, la directora del casal, Susanna González, exposa que “els infants apliquen les mesures amb naturalitat i porten la mascareta pràcticament sempre”, alhora que afegeix que “tot i les limitacions i les indicacions que hem de seguir, per salut, el més important per nosaltres és que desconnectin i s’ho passin d’allò més bé”.

Un objectiu que aconsegueixen amb multitud d’activitats, com ara jocs, manualitats, gimcanes, piscina… I també amb jornades especials com ara la que van viure amb la visita de diversos animalets del Corral de Neri. Fins ara, una trentena de nenes i nens de P3 a 6è de primària han gaudit del Casal d’Estiu, que continua en marxa fins al 10 de setembre.

Aquesta opció de lleure per als mesos de vacances dels més petits ofereix horari de 9 a 14 hores amb possibilitat d’acollida i sense menjador, i les famílies interessades poden demanar més informació i inscriure els petits i petites enviant un correu electrònic a centreobert@morell.altanet.org o trucant al telèfon de 977842639 de 9 a 13 hores.

Redacció