.

.

TOTS 21

El ple ha aprovat aquest matí ampliar amb 30.000 euros el pressupost inicial destinat als bons d’estiu impulsats per l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona. D’aquesta manera, aquests 30.000 euros se sumen als 50.000 inicials per fer front a les prop de 700 sol·licituds rebudes d’ajuts individuals per activitats de lleure i esportives dintre de la campanya de bons per activitats d’estiu 2022. ​

Segons ha explicat la consellera de Serveis Socials i presidenta de l’IMSST, Inés Solé, «aquesta ampliació és fruit de la bona acollida que ha tingut la campanya entre la ciutadania. Davant l’amplia demanda de sol·licituds d’ajuts, des de l’IMSST no volem deixar cap família enrere, els i les infants i adolescents han de poder gaudir de les activitats amb igualtat de condicions aquest estiu».

Amb aquesta ampliació de pressupost, està previst que des de Serveis Socials es publiquin les resolucions definitives la setmana que ve i es comuniquin a les famílies amb bons adjudicats així com de la quantitat, valor que pot oscil·lar entre els 50 €, 100 € o 200 € depenent de criteris econòmic, sociofamiliar i socioeducatiu. A partir d’aquest moment, les famílies receptores hauran de recollir els bons físicament en els punts de proximitat de referència on se’ls hagi comunicat.

Amb aquests bons, les famílies beneficiàries podran escollir l’activitat que vulguin, segons la seva preferència i motivació entre les més de 45 activitats adherides a la campanya de bons per activitats d’estiu.

Tota la informació es pot consultar al web https://www.tarragona.cat/serveis-a-la-persona/serveis-socials/bons-destiu.

Redacció