.

Un instant de la trobada

Un instant de la trobada

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona ha celebrat, aquest divendres, el Dia de la Justícia Gratuïta amb tot un seguit d’actes orientats a difondre el propi servei d’assistència jurídica gratuïta i de torn d’ofici i per denunciar les mesures que el Govern central vol aplicar i que posen en perill la continuïtat d’aquests serveis públics.

Alguns dels actes que s’han dut a terme han estat, una tertúlia sobre la responsabilitat civil de l’advocat, amb el lletrat Sr. Antoni Aulès com a ponent, que s’ha emmarcat al voltant dels canvis que produirà la futura Llei de Serveis Professionals que vol impulsar l’actual govern; representants del Grup d’Advocats Joves han llegit el Manifest del Dia de la Justícia Gratuïta, que ha estat publicat a la web col·legial, i han estat informant als ciutadans sobre el torn d’ofici i les sol·licitud de Justícia Gratuïta.

A més, us informem que l’ONCE dedica la seva butlleta de demà dissabte 12 de juliol al Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici. Cinc milions i mig de butlletes portaran, per tot l’estat, la tasca realitzada per més de 42.500 advocats d’Ofici, 24 hores al dia, 365 dies l’any.