.

.

TOTS 21

Es preveu que les obres de l'IKEA comencin a principis de l'any que ve.

Es preveu que les obres de l’IKEA comencin a principis de l’any que ve.

La Junta de Govern Local que se celebrarà el proper divendres aprovarà definitivament els projectes  d’urbanització i reparcel·lació del Pla Parcial 10 on s’implantarà el centre comercial IKEA i l’accés a l’Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs mediterranis. Recentment, la Generalitat va concedir la llicència comercial a IKEA i ara, aquesta empresa, ja pot demanar la llicència d’obres a l’Ajuntament.

El conseller Josep M. Milà ha explicat que “quan les obres d’urbanització estiguin adjudicades i comencin, també s’iniciarà l’edificació del centre comercial d’IKEA, perquè la construcció de la botiga de mobles de la multinacional sueca s’ha de fer simultàniament a les obres de la urbanització”. També ha recordat  que hi haurà habitatges de protecció social al nord i sud del pla parcial 10 de Campclar perquè urbanísticament estigui ben lligat.

El conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Josep M. Milà, ha valorat positivament que el projecte tiri endavant perquè “a partir de l’aprovació definitiva ja es podran fer els tràmits per licitar l’adjudicació de les obres d’urbanització en aquesta zona de Campclar, a tocar a la T-11, que tenen un pressupost de 15 milions d’euros més IVA i fer realitat tot el projecte”.

El Pla Parcial  té una superfície de 302.784 m2, dels quals 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial.

La resta de la superfície de l’àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.