.

L’últim partit de la temporada. Un partit del tot intranscendent pels dos equips. Arenys Bàsquet Joventut visitava el pavelló del Serrallo on els jugadors de l’IBERSOL CBT es volien acomiadar amb una victòria davant de la seva afició.

I des d’un bon començament es va notar que cap dels dos equips es jugava res al partit. Els dos equips no jugaven al límit i les defenses no eren agressives. Berni va optar per fer moltes rotacions amb els seus jugadors. Incloent en aquestes rotacions també als jugadors del segon equip i del júnior. La fórmula va servir per mantenir un ritme alt de partit que va permetre al conjunt blau acabar el primer període amb una petita avantatge de quatre punts, 14-10.

La mateixa tònica de partit va continuar durant el segon quart. Va ser Mihaljo qui amb les seves accions ofensives va facilitar que l’avantatge s’ampliés fins els set punts, 19-12. Semblava que l’IBERSOL CBT podia obrir la primera diferència important. I així va ser, dos accions seguides de Dani Fernández van posar el 24-12 al marcador, obligant al tècnic visitant a demanar el seu segon temps mort.

I després del temps mort, no es va acabar la reacció blava. Els jugadors es sentien còmodes a la pista. Jugant un bon bàsquet. I la diferència es va anar ampliant fins arribar al descans amb 32 -17 al electrònic.

Després del descans el partit va seguir amb la mateixa dinàmica pels jugadors de l’IBERSOL CBT. Els jugadors es sentien còmodes i el partit s’encaminava cap un escenari còmode pels homes de Berni. El Serrallo gaudia d’uns bons minuts de bàsquet. Uns minuts on els jugadors tarragonins van aconseguir posar els vint punts de diferència al marcador.

El partit semblava que estava sentenciat. Al final del tercer quart es va arribar amb una còmode diferencia al marcador de vint-i-cinc punts, 51-26. Els darrers deu minuts van ser un tràmit. On els jugadors van baixar la intensitat i on el partit es va deixar anar. Al final 66-45 i tots els aficionats s’acomiadaven de l’equip amb molt bones sensacions.