.

El conjunt de Berni Álvarez ha intentat refer-se del mal inici, i malgrat arribar als últims 2 minuts en igualtat no ha pogut endur-se l’encontre. Foto: CBT

L’Ibersol CBT ha acomiadat l’any perdent la imbatibilitat al Serrallo. Ho ha fet a l’onzè partit de la temporada davant l’Embou Olivar Basket  (69-76), en un partit viscut amb una gran intensitat i ritme. El conjunt de Berni Álvarez ha intentat refer-se del mal inici, i malgrat arribar als últims 2 minuts en igualtat no ha pogut endur-se l’encontre. El jugador més destacat ha sigut Knudsen amb 23 de valoració. Per part local han destacat Buscail amb 17 de valoració i Orion amb 16.

Inici favorable pels locals amb un triple de Yoeri per contrarrestar un tir lliure convertit per Olivar. Però ràpidament la qualitat tècnica dels visitants es feia notar igualant el marcador. Dues errades consecutives dels blaus regalant quatre punts senzills feien marxar en el marcador a Olivar. Marc Buscail, molt atent en la segones jugades, anotava una esmaixada i continuava el partit amb anades i vingudes per part dels dos equips. Marc Buscail després d’una assistència de JJ igualava el matx. A l’equador del quart Sherif aconseguia un 2+1 i donava un petit marge als locals. Olivar, però, contestava ràpidament de 3 punts. L’equip aragonés aconseguia encistellar fàcilment gràcies a la seva transició rapidísima i posava un avantatge de 7 punts en el marcador (10-17). Berni demanava temps mort per ordenar les idees dels seus jugadors a manca de 3′ 30” per finalitzar el primer quart. Cistella de mèrit de Tugores per ajustar el matx, si bé Olivar seguia contestant des del triple. L’encert des de la llarga distància dels visitants seguia i la distància en el marcador augmentava (15- 25). El quart acabava amb dos tirs lliures convertits per Orion.

El segon quart començava amb molt de ritme per part dels visitants que aconseguien un 0-5 molt ràpid. Tot i això, Mendes contrarrestava el parcial amb un 2+1. Ousmane aconseguia una cistella amb assistència d’Estebanell i en la jugada posterior una recuperació acabava en cistella d’Estebanell. Olivar demanava temps mort, el marcador reflectia un 24- 30. Gerard estava de dolç i aconseguia una altra cistella per ajustar encara més el marcador. Els locals recuperaven la pilota i arribava el triple de Orion. Els local tornaven a recuperar la pilota i Mendes rematava (31-30). Langarita amb un triple parava l’embranzida blava. Parcial de 4-0 que igualava el partit. Petita reacció visitant que parava Buscail amb una gran cistella. (37-40). A manca d’ 1 minut per arribar al final, Berni demanava temps mort (37- 42). Cistella de molt mèrit de Langarita per arribar al descans (37-44).

Sortida del descans amb molt de ritme per part dels dos equips, però poc encert. La defensa blava pujava la intensitat encara que no trobava l’encert per seguir reduint distàncies. Ousmane trencava aquesta fase amb un triple (42- 47). També Mendes des de la llarga distància ajustava el marcador, però els visitants també aconseguien trobar encert en el triple en la jugada posterior. Orion seguia ajustant el marcador i els visitants patien davant la pressió blava. Gran reacció local que aconseguia reduir fins els 5 punts el marcador (56- 61) a manca de l’últim quart.

Últim quart amb molta energia per part dels dos equips, Knudsen aconseguia dues esmaixades però els locals seguien reduint el desavantatge (62- 65) a manca de 4′ 30”. Els tarragonins aconseguien recuperar la pilota amb una gran defensa i Olivar demanava temps mort. Yoeri anotava en la sortida del temps mort i el partit seguia en un puny. Orion transformava els dos tirs lliures i el partit començava de zero a manca de 2 minuts. Cistella de Mara i recuperació visitant (66- 70). Restaven 51 segons, Berni demanava temps mort amb 67-72 en el marcador. La moneda, en tot cas, ja havia sortit creu. Langarita aprofitava dos tirs lliures i Buscail responia d’immediat, però ja no hi havia temps per evitar la derrota final.