.

Els blaus no han tingut pietat dels barcelonins. Foto: JC Borrachero

L’Ibersol CBT s’ha desfet amb contundència del CB Martorell en un partit que podia ser una trampa (92-68). El  Martorell és un equip amb jugadors de qualitat que podia posar en problemes als blaus.

Després d’uns primers minuts on els dos equips no va agafar el ritme de partit, els homes de Berni es van fer amb les regnes. Uns minuts on Ferran Torres imposava la seva autoritat a la pintura. Inclòs es permetia anotar el primer triple de l’equip. Això va servir per agafar la primera avantatge important del partit, 18-8.

Berni va començar a fer rotacions i durant el darrer minut del primer quart, l’equip visitant va reaccionar. En només 1′ va retallar la diferència en 8 punts deixant el marcador al final del primer quart en una ajustat 18-16.

En els primers minuts del segon període, l’equip visitant va seguir posant en problemes al conjunt blau. Inclòs es va posar per davant 22-23. Berni va defer les rotacions, tornant a posar pràcticament el cinc inicial en pista. Van vindre els millors minuts fins el moment de l’equip local. Bona defensa, recuperacions i contraatacs va ser la fórmula que va permetre recuperar tranquilitat en el marcador. La barrera dels deu punts es va tornar a trencar, arribant-se al descans amb 43-31

El tercer quart va ser d’alt i baixos. Durant els primers minuts l’Ibersol CBT va aconseguir fer-se amb el partit totalment. Semblava que el partit podia quedar sentanciat. La diferncia s’acostava als vint punts, 49-31. L’entrenador vistitant va demanar temps mort, i després d’aquest l’equip visitant va reaccionar. Gràcies al tir exterior els jugadors del Baix Llobregat, van aconseguir posar el marcador de nou per sota dels deu punts.

La reacció de l’Ibersol CBT va arribar de nou en forma de defensa. El homes de Berni van tornar a posar les coses al seu lloc, gràcies a pujar el nivell defensiu. Això va permetre arribar al final del tercer quart amb un tranquilitzador 64-47.

I el darrer quart, va servir per sentenciar el partit i sobretot per que David Fernández fes una exhibició de triples. Quatre triples en pràcticament 2 minuts van servir per sentenciar el partit de forma definitiva. Al final i després que Berni fes jugar a tots els jugadors convocats, el marcador es va quedar en un clar 92-68.