.

Els blaus han caigut davant el SESE. Foto: CBT

Derrota de l’Ibersol CBT en un partit on sempre ha estat per davant i ha estat jugant en foc fins que ha donat més marge de l’adient al rival. Primers trenta minuts molt igualats, on una gran posada en escena local ha deixat sense arguments a uns tarragonins que jugaven per inèrcia. Finalment, una gran embranzida final del SESE gràcies als triples, ha deixat sense opcions a un Ibersol CBT sense encert ni intensitat defensiva. El millor jugador per part visitant va ser JJ Miguel amb 6 punts i 11 rebots per 17 de valoració.

Marc Buscail encistellava la primera del partit, els visitants semblaven sortir amb més ritme en aquest començament. Els locals aconseguien el primer triple del partit (3-4). Doche encistellava, però els locals la tornaven. Segon triple dels locals que ajustaven el marcador a mitjans del primer quart. Diversos intercanvis de cistelles que deixaven el marcador igualat a les acaballes del primer quart. S’arribava al descans amb un marcador de 12-15.

Inici de segon quart amb la mateixa tònica d’intercanvi de cistelles, que trencava Estebanell amb el primer triple dels tarragonins en el partit. L’Ibersol CBT semblava sortir amb les piles carregades en defensa i després d’una recuperació l’entrenador visitant demanava temps mort (14-20). Malgrat això els locals no es desenganxaven del partit i aprofitaven la manca d’encert local. Els de Tarragona seguien sense trobar l’encert; tot i això, el SESE no es posava per davant perquè també li manca encert. Nicolás Domíngez aconseguia un 2+1 per trencar aquesta mala ratxa en el tir. Que contestaven els barcelonins des del triple. Arribava el segon triple consecutiu els locals per ajustar encara més el marcador (26-28). L’Ibersol CBT seguia sense trobar el camí a cistella de manera clara i semblava que l’anella es feia cada cop més petita. Marc Buscail aconseguia l’addicional i donava aire als de Berni (26-31). Tercer triple en aquest quart dels locals que els apropava en el marcador al descans (29-31).

En la tornada dels vestidors els locals es posaven ràpidament per davant en el marcador amb un parcial de 4-0. L’anella on encistellaven els tarragonins cada cop es feia més i més petita i la defensa no era l’adequada. El parcial seguia obert, els locals seguien de dolç i els del Serrallo no prenien les decisions correctes. Trencava el parcial Doche i Duch aconseguia un triple per igualar el partit, la defensa blava (ara rosa) semblava augmentar. Arribava un altre triple, en aquest cas de Güixens (36-39). La dinàmica semblava canviar quan Buscail aconseguia una altra cistella i Carlos Espona demanava temps mort per parar el parcial (36-41). Els locals sortien endollats i continuaven posant pressió en el marcador i finalment amb un triple tornaven a igualar el marcador (43-43). Larry encistellava a escassos segons per finalitzar i donava dos punts de marge en el marcador (44-46).

En la sortida de l’últim quart, el joc continuava en la mateixa dinàmica d’intercanvi. Els visitants semblaven incrementar la defensa i aconseguien recuperar la pilota i Estebanell rebia una falta antiesportiva. El SESE aconseguia un triple i Berni demanava temps mort quan faltaven 7 minuts per finalitzar el partit. Duch en la sortida igualava el marcador amb un triple i els locals el contestaven. Un altre triple de Duch que semblava estar de dolç tornava a igualar el partit i els locals el tornaven a contestar per mantenir la renda en el marcador. Els locals hi tornaves des de la línia de 3 per posar la seva màxima diferència en el marcador. L’Ibersol CBT jugava amb foc quan faltaven 4 minuts per finalitzar el partit, Berni demanava temps mort. Un altre triple inversemblant dels locals des de 10 metres posava coll amunt el partit. Els locals jugaven a plaer i feien més gran la renda a mesura que avançaven els segons. Dos triples conscutius de Güixens arribaven tard i finalitzava el partit 69 a 63.