.

La concentració als moments clau ha donat la victòria als blaus. Foto: Eduard Hernando

La victòria s’ha quedat al Serrallo després d’una treballada victòria sobre Hozono Global Jairis (73 – 67). L’Ibersol CBT s’ha trobat amb un rival que li ha plantejat un partit complicat i igualat, que s’ha decidit al final gràcies a la constància i concentració de l’equip de Berni Álvarez. Els blaus no han pogut comptar amb Víctor Vinós, però sí amb Ferran Torres que, junt amb Dani Tugores, han estat els millors jugadors del partit amb 19 de valoració i 15 i 12 punts respectivament.

Un triple d’Àdrià Duch servia per posar a inici a un partit igualat. Els blaus es mostraven encertats des de la línia de tres; Jaume Zanca anotava dos triples consecutius mentre que Adrià Duch sumava el seu segon (15 – 9). Els del Serrallo comandaven amb comoditat el partit, mostrant-se efectius des del 6,75 amb un altre triple de Dani Fernández i anotant-se el primer quart per 19 a 14.

Els murcians iniciaven els següents deu minuts disposats a disputar el partit a un Ibersol CBT que veia com perdia la rendia (21 – 20). Apareixien llavors Dani Tugores amb 4 punts consectius i Torres amb un 2+1 per posar distància de nou. Els de Berni no es deixaven intimidar pels encerts del rival, i Kevin Coronel tornava a anotar des de la línia de tres. A tres minuts pel descans, Jairis despertava gràcies sobretot a les pèrdues de pilota blaves i es posava a tan sols dos punts. David Fernández, també de tres, posava el 34 – 31 amb el que s’arribaria al descans.

L’Ibersol CBT mantenia el seu idil·li amb el triple, i Kevin Coronel i Jaume Zanca transformaven el seu segon. Això esperonava el Club Jairis, que responia de la mateixa manera per retallar diferències i posar-se a 4 punts (44 – 40). Berni Álvarez necessitava reorganitzar l’equip i Coronel assumia el paper anotador. Quatre punts més del jugador de Cap Verd servien per seguir per davant en el marcador, però amb l’alè del rival molt a prop (52 – 48).

La inèrcia positiva de Club Jairis seguia amb l’arrencada dels darrers deu minuts. Un 2+1 convertit dels murcians servia per donar inici al quart, però apareixien els veterans de l’Ibersol CBT per aportar tranquilitat als seus. Dos punts de Ferran Torres i un triple de David Fernández posaven una diferència de +6 amb mig quart per jugar-se. Els de Berni pujaven la intensitat i Torres, atent a les segones jugades, anotava sis punts consecutius (69 – 62), a falta de minut i mig. La concentració de l’equip era màxima per tal de deixar la victòria al Serrallo, la segona consecutiva a casa (73 – 67).