.

.

TOTS 21

L’Ibersol CBT ja coneix el calendari de la temporada vinent a LEB Plata, estarà al grup est juntament amb el CB Salou.

La temporada 2023-2024 arrencarà el 7 d’octubre, el grup estarà format per 14 equips. El conjunt tarragoní farà el seu debut a domicili viatjant a Palma de Mallorca, per enfrontar-se al Fibwi Palma. El debut al Serrallo davant el seu públic, serà a la jornada 2 (114/10/2021) contra el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet.

El derbi de la provincial entre l’Ibersol CBT i el CB Salou, serà al Pavelló del Serrallo el dia 28 d’octubre, en la jornada 4. La tornada serà durant la jornada 17 on els blaus visitaran al CB Salou el dia 27 de gener.

En aquest grup de 14 equips, l’Ibersol CBT es trobarà a: Pajarraco CB Santfeliuenc, Maderas Sorli Benicarló, CB L’Horta Godella, CB Prat, Fibwi Palma, Sandá Electroclima CB L’Hospitalet, Odilo FC Cartagena CB, CB Alginet, Homs UE Mataró, OCA Global CB Salou, Palmer Basket Mallorca, Gran Canaria i Class Bàsquet Sant Antoni.

“És un calendari dur, sobretot a l’inici on fem tres desplaçaments seguits amb avió. En la primera volta jugarem 8 partits fora de casa, però ho encarem com un repte, ja que on es juguen coses és al final i tindrem més partits al Pavelló del Serrallo amb la nostra afició, ho encarem com una oportunitat”, valorava Noé Monroy.