.

.

TOTS 21

El Zentro Basket Madrid – Ibersol CBT correspon a l’anada del play out per la permanència a LEB Plata i es jugarà el dissabte 24 a les 20:30 hores al Polideportivo Antonio Díaz Miguel de Madrid. Foto: CBT

L’Ibersol CBT afronta les dues setmanes més importants de la temporada. A l’equip de Berni Álvarez li queda una última oportunitat per seguir un any més a LEB Plata, si venç l’eliminatòria contra Zentro Basket Madrid. Aquest dissabte, a domicili, i el dissabte vinent, al Serrallo, dates dels dos partits.

“Ens queda un últim esforç i tenim moltes ganes de fer un bon partit. Sabem que haurem d’estar concentrats els 40 minuts i donar ja tot el que tenim per tirar-ho endavant”, explica el tècnic de l’Ibersol CBT.

El rival dels blaus, Zentro Basket Madrid, ha finalitzat en dotzena posició la lliga regular de la conferència oest, amb un balanç de 10 victòries i 16 derrotes. “Es tracta d’un equip molt jove amb un talent físic important. Els seus jugadors tenen un perfil similar, que els permet tenir alternatives tàctiques importants”, assegura d’un equip que té en Gielen, Bastante, Rodríguez, Ballespin i García els seus jugadors més destacats. “Com sempre remarquem, intentarem controlar el rebot defensiu per dominar el ritme de partit i fer mal en aquells apartats en els que creiem que som superiors”, finalitza.

El Zentro Basket Madrid – Ibersol CBT correspon a l’anada del play out per la permanència a LEB Plata i es jugarà el dissabte 24 a les 20:30h al Polideportivo Antonio Díaz Miguel de Madrid.

Redacció