.

.

TOTS 21

Més de 225 corredors hi participaran aquest dissabte 27 d’abril

Més de 225 corredors hi participaran aquest dissabte 27 d’abril

Aquest dissabte 27 d’abril, l’Hospitalet de l’Infant centrarà l’atenció del ciclisme català amb la disputa del Campionat de Catalunya Contrarellotge Individual. Aquest esdeveniment esportiu aplegarà més de 225 corredors, els més destacats de Catalunya, entre els quals hi haurà també participants andorrans. Com a dada a destacar, inclourà categories de ciclisme adaptat, en especial les handbike.

Es tracta d’un campionat amb tres recorreguts, segons la seva categoria (de 8, 12,5 i 17,5 km), amb sortida i arribada a l’avinguda Via Augusta i un anar i tornar per l’antiga carretera N-340.

L’inici de les proves, puntuables per al rànquing català, tindrà lloc a les 9.30 hores; i el final, al voltant de les 13.30 hores, amb el lliurament de premis previst a les 11 h i a les 13.45 h. A la zona d’arribada, hi haurà un espai lúdic amb inflables per a nens i nenes gratuït.

Pel que fa als circuits, cal remarcar la seva versatilitat per a tot tipus de corredors, ja que hauran de pujar en el recorregut curt una vegada el Coll de Balaguer; i en la resta de proves, dues vegades. D’aquesta manera, tant corredors escaladors com rodadors tindran les mateixes opcions.

Tal com han destacat l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; la regidora d’Esports, Cristina Borràs; el vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme, David Llauradó; i Juan Carlos Ferran, cap de l’organització de Promovent, la repercussió econòmica d’aquest esdeveniment per al municipi serà important. A més, contribuirà a la promoció del municipi com a destinació turística esportiva, amb un càlcul d’assistents, entre corredors, acompanyants, directors i públic desplaçat al voltant de 600 persones.

Amb aquesta i les altres proves ciclistes programades aquest 2019 al municipi, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant se situarà com un dels municipis capdavanters en el món del ciclisme a Catalunya: el 27 d’abril, Campionat de Catalunya de Contrarellotge Individual; del 6 al 8 de setembre, Campionat del Món de Ciclisme per policies (els dies 6 i 7, l’Hospitalet acollirà la contrarellotge individual i la ruta; i el 8 de setembre, Vandellòs serà la seu de la prova de BTT); i la primera setmana de desembre, la Copa Catalana de Ciclocross.