TOTS 21

Organitza el Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet amb el patrocini de la Regidoria de Cultura

Amb una conferència titulada «El compromís del rock català amb la normalització musical lingüística 1978-1985», a càrrec del músic i escriptor Jordi Català, s’inaugurarà el proper dilluns 4 de febrer, a les 19.30h, el cicle de conferències “Febrer Musical”, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquest cicle està organitzat pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb el patrocini de la Regidoria de Cultura.

Inclou quatre conferències, una per a cada dilluns del mes de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, exactament. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria, que tenen estudis relacionats amb la música.

La segona conferència, la de l’11 de febrer, durà per títol «Els anys 70. Música de transició» i la donarà Joan Maria Martí Mendoza, diplomat en Educació Musical i llicenciat en Història i Ciències de la Música. La tercera, prevista per al 18 de febrer, tractarà sobre “Música i cinema (2a part)”, una temàtica que ja va tractar l’any passat la ponent, Núria Medrano Torres, llicenciada en Història i Ciències de la Música i diplomada en Educació Musical. De la quarta conferència, titulada “Victòria dels Àngels, més enllà d’una veu”, se n’ocuparà, el 25 de febrer, M. Carme Domingo Belando, doctora en Història i Història de l’Art i Títol Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Més detalls a: www.vandellos-hospitalet.cat