.

.

TOTS 21

El partit correspon a la jornada 5 de la LEB Plata Est i es jugarà dissabte a les 18:05h al Pavelló Barris Nord de Lleida. Foto: CBT

Després d’un inici de lliga dur, en el que l’Ibersol CBT ha aconseguit una victòria i tres derrotes, l’equip afronta ara un calendari a priori més plàcid, on espera “tenir més opcions de competir i de lluitar els partits”, segons el tècnic tarragoní, Berni Álvarez. Tot i perdre en l’última jornada contra el Barça B, l’Ibersol CBT es troba reforçat anímicament pel bon paper dels jugadors i pel retorn del capità David Fernández a la dinàmica grupal. L’entrenador blau tornarà a comptar amb una peça indispensable, però mantindrà el dubte de Ferran Torres, qui no ha pogut completar tota la setmana d’entrenaments.

L’Ibersol CBT visita la pista del CB Pardinyes, equip amb el que es va enfrontar a la Final Four de Lliga EBA la temporada 2018/19, i a qui els blaus van vèncer per proclamar-se campions absoluts del grup C de la Lliga EBA aquella temporada. Els lleidatans  però, plantejaran també un partit difícil a l’Ibersol CBT. “Amb una proposta de joc similar a la nostra, amb dos equips que intentem treure el màxim rendiment de les situacions ràpides, crec que serà determinant el control del rebot per tenir aquest ritme. Qui ho aconsegueixi, tindrà més opcions de victòria”, explica Berni Álvarez. L’ex CBT Oriol Besora, Rogers, Gasque o Knezevic intentaran posar contra les cordes a uns tarragonins que arriben al partit “amb les ganes de fer les coses bé i seguir millorant”, segons afirma el tècnic blau.

El partit correspon a la jornada 5 de la LEB Plata Est i es jugarà el dissabte 7 de novembre a les 18:05h al Pavelló Barris Nord de Lleida. L’enfrontament es podrà seguir en directe per TAC12.

Redacció