.

.

TOTS 21

Els representants de la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona, Manel Salcedo i Ana Belén Martín, acompanyats del president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal. Foto: Cedida

El Mercat Central acull fins al proper 21 d’agost l’exposició “Tarragona sota el mar”, organitzada per la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona. La mostra és un recull visual i subaquàtic de la costa tarragonina. Entre totes les imatges s’hi poden trobar un gran nombre d’espècies marines com peixos, crustacis o nudibranquis, part de la flora subaquàtica de la costa de Tarragona (amb més de 200 espècies catalogades) que es genera gràcies a les estructures col·locades per actuar com a biòtops, així com una bona quantitat de derelictes (restes de vaixells), entre ells el vaixell anomenat Dragonera.

L’exposició està formada per una maqueta del parc subaquàtic, un audiovisual amb imatges d’immersions a la costa tarragonina i un recull de fotografies. Es pot visitar al vestíbul principal del Mercat Central fins el 21 d’agost, de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00 h.

El president de l’empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha agraït a l’entitat haver triat el Mercat Central com a escenari de l’exposició fotogràfica i ha recordat que “des de fa temps, és habitual veure exposicions als mercats públics de Tarragona ja que volem que, més enllà de les necessitats dels nostres usuaris, venir a comprar als mercats i mercadets esdevingui una experiència”. En aquest sentit, ha insistit en el fet que “sempre hem tingut clar que els Mercats i mercadets municipals han d’esdevenir eixos dinamitzadors des d’un punt de vista social i cultural”.

Redacció