.

.

TOTS 21

L’exposició es podrà visitar a Cal Bofill fins al 31 d’agost.

Fins al proper 31 d’agost Cal Bofill acull l’exposició ‘Premi Catalunya d’Ecodisseny’ que ha creat la Generalitat de Catalunya i que recull les candidatures guanyadores i les que van rebre una menció especial del jurat de l’edició 2015 d’aquest certamen. Les candidatures seleccionades també estan presents mitjançant fotografies.

L’objectiu d’aquesta exposició és acostar l’ecodisseny als estudiants i als professionals del disseny i a la ciutadania en general, tot mostrant exemples de productes dissenyats amb criteris ambientals per tal de difondre aquest concepte i promoure el consum de productes ecodissenyats. L’exposició va acompanyada del catàleg del premi (consultable al web http://www.premiecodisseny2015.cat/cataleg/  on es pot trobar més informació del guardó i dels articles exposats.

L’exposició, que compta amb la presència d’un monitor que resoldrà els dubtes als assistents, es podrà visitar a Cal Bofill fins al 31 d’agost, de 10 a 14 h. Aquesta activitat forma part de les activitats del programa d’educació ambiental 2017 de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra a l’apartat d’accions relacionades amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus.