.

.

TOTS 21

La mostra, amb imatges de l'Arxiu General de la Diputació, es pot visitar al Pati del Palau fins al 4 de setembre. Foto: Cedida

La mostra, amb imatges de l’Arxiu General de la Diputació,
es pot visitar al Pati del Palau fins al 4 de setembre. Foto: Cedida

Donar a conèixer com funciona un arxiu documental i posar en valor el seu paper en la societat com a preservador de la memòria col·lectiva. Aquest és l’objectiu de l’exposició “Espais de Memòria. L’Arxiu vist per un fotògraf, Ramon Cornadó”, que es pot visitar fins al 4 de setembre al Palau de la Diputació de Tarragona. El diputat delegat de Patrimoni de la Diputació, Mateu Montserrat, ha estat l’encarregat d’inaugurar la mostra aquest dijous.

A través d’imatges captades a l’Arxiu General de la Diputació, el fotògraf Ramon Cornadó ens endinsa en el món dels arxius documentals en general. De fet, una vintena d’arxius i professionals d’aquest sector del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre han col·laborat en aquesta mostra, completant cada imatge amb una cita.

Aquest visió global dels arxius recorrerà el territori, atès que aquesta mostra està inclosa en Programa d’Exposicions Itinerants del Servei de Cultura de la Diputació, que la institució ofereix als ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Cambrils i Riudoms són només alguns dels municipis que l’acolliran properament.