.

.

TOTS 21

Sopar de carmanyola ofert als clubs

Els esportistes del Morell van viure el passat cap de setmana la seva gran festa anual, en una iniciativa que com cada any va comptar amb l’organització de l’Ajuntament a través de la regidoria d’Esports.

Aquesta trobada anual constitueix un homenatge i un reconeixement del consistori a l’esforç i la dedicació de totes les persones que donen vida a les entitats esportives del municipi i que, amb la seva participació en les diferents competicions esportives de les quals participen, contribueixen a portar el bon nom del Morell arreu.

En aquesta ocasió, la Festa de l’Esport del Morell va reunir a més de 700 persones, entre les quals s’hi van donar cita els joves esportistes morellencs junt amb les seves famílies, que van compartir taula en un sopar de carmanyola que va es va allargar fins ben entrada la nit i que va estar amenitzat amb un ball popular.

De fet, el consistori va facilitar als assistents ingredients bàsics com ara pa, tomàquet, oli d’oliva, vi i gasosa, entre altres productes, mentre que els infants van ser convidats a pizza per l’Ajuntament.

Més enllà del vessant gastronòmic d’aquesta celebració, el motiu principal de la trobada va ser com cada any l’homenatge del municipi a les diferents entitats esportives del Morell, com són el CC Morell, CB Morell, CD Morell, Taekwondo Morell, Club de Tir el Perdigot, La Caçadora i CFS Morell.

Els representants i membres d’aquestes entitats van compartir sopar i ball amb el consistori, que va lliurar un trofeu commemoratiu a cada entitat, posant així el punt i final a una trobada que cada any serveix per posar en valor el gran esperit esportiu que exhibeixen els habitants del Morell.