.

.

TOTS 21

La presentació de "Saloween" al Museu de Cera de Barcelona. Foto: Tots21

La presentació de “Saloween” al Museu de Cera de Barcelona. Foto: Tots21

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Joventut, Infància i Lleure i de Festes , Noelia Izquierdo, han donat a conèixer aquest dijous al matí el programa ‘Salouween’. L’Ajuntament de Salou ha escollit el Museu de Cera de Barcelona per fer-hi la presentació als mitjans de comunicació. Els assistents han pogut gaudir d’un ‘show’, on els zombis i el terror han guanyat tot el protagonisme.

Salou es transformarà, del 19 al 31 d’octubre, en una ciutat terrorífica. Es tracta de la segona edició de “Salouween“, una iniciativa molt exitosa que l’any passat va debutar amb la participació de més de 25.000 persones al carrer.

L’Ajuntament de Salou, a través de les regidories de Dinamització Econòmica, Joventut i Infància, han apostat fort, novament, per aquest format transversal i festiu per celebrar el Halloween, el qual converteix el municipi en un veritable focus d’atracció de la Costa Daurada durant 12 dies de terrorífica i frenètica activitat, fonamentalment als carrers.

L’alcalde Pere Granados ha dit que “Salouween” já és una marca que contribueix a la desestacionalització de la temporada i a reactivar l’economia, atenent que es tracta d’activitats que beneficien a diferents sectors. Ha fet èmfasi en les diferents activitats previstes en un programa que està pensat per gaudir-lo també en familia.

L'alcalde amb un dels actors a les portes del Museu de Cera. Foto: Tots21

L’alcalde amb un dels actors a les portes del Museu de Cera. Foto: Tots21

Salouween” va obtenir, l’any passat,  un molt bon èxit de convocatòria i que enguany vol consolidar-se com a punt àlgid de la campanya turística de tardor.

Un dels actes més concorreguts és el “Salouween Street“. El passeig Jaume I, el més emblemàtic i concorregut de Salou, es convertirà en una zona tematitzada, lúdica i festiva, amb més de 100 establiments d’oci i restauració, decorats amb elements i personatges sinistres i amb espai reservat per a terrasses. El replet programa de “Salouween” donarà vida al municipi fora de la temporada estiuenca, i esdevenint, sens dubte, en un bon exemple real de desestacionalització turística.

Un moment de la presentació de les activitats. Foto: Tots21

Un moment de la presentació de les activitats. Foto: Tots21

El dia 22, a les 20h, el Teatre Auditori de Salou, acollirà, l’obra de teatre ‘Pánico 13’.

També formen part de la programació el Passatge del Terror a la Masia Catalana, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 d’octubre. Es tracta d’un espectacle singular i terrorífic, situat en una antiga construcció rural, dins d’una finca de 5.260 metres quadrats, a l’avinguda de Carles Buïgas, en ple cor del nucli turístic de Salou.

L'alcalde i la regidora durant la presentació. Foto: Tots21

L’alcalde i la regidora durant la presentació. Foto: Tots21

Torna també l’exitós Salouween Parade, el qual preveu atraure milers de persones disfressades de monstres i zombies. És una cita pensada per gaudir-la amb amics i família, on la diversió està assegurada. Aquesta activitat tindrà lloc el dimarts, 31 d’octubre, a les 19.30 h.

El mateix dia, a la tarda, i reservada al públic infantil, s’ha programat una marató de maquillatge, que amenitzarà la coneguda Dj MoM amb la seva música. En aquest acte, els més petits gaudiran d’una xocolatada i molta molta gresca. També per al públic infantil, el dissabte 28 d’octubre, se durarà a terme un espectacle de monstres, a la concorreguda plaça del Carrilet.

Dos dels personatges que han participat en la presentació. Foto: Tots21

Dos dels personatges que han participat en la presentació. Foto: Tots21

Dinamització al sector comercial

Salouween” dinamitza de forma molt considerable el teixit comercial de Salou. Una setantena d’establiments participen, el dia 27 d’octubre, de la iniciativa ‘Truc o tracte’, regalant llaminadures i xocolatines als infants que vagin disfressats i que portin la bossa logotipada que se’ls facilita a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet.

V.Tapias