.

.

TOTS 21

‘Hai, la pescadora de somnis’ és un conte indígena amb màgia, teatre visual i d’objectes.

Aquest dissabte, un cop superada la intensitat dels dies del PrimaverArt, el teló del Teatre Auditori del Morell es tornarà a obrir per rebre una proposta per a tots els públics. Es tracta de l’espectacle familiar ‘Hai, la pescadora de somnis’ de la companyia Giramàgic. Un muntatge que, entre altres, ha guanyat el Drac d’or al millor espectacle infantil de la Fira de Titelles de Lleida.

‘Hai, la pescadora de somnis’ és un conte indígena amb màgia, teatre visual i d’objectes. Una història que narra la navegació de Hai i la seva tribu (el públic) per l’oceà de la imaginació. Allà trobaran la clau que obrirà la gàbia (les pors i creences) i alliberarà l’ocell (l’essència creativa). Hai convida el públic a submergir-se en aquest viatge oníric com un cor, de vegades en forma de gestos i altres en forma de cant. Acompanyant la protagonista en la seva aventura per la llibertat, en una experiència psico-màgica on, finalment, ens llibertem tots.

L’espectacle es podrà veure aquest dissabte 24 d’abril a les set de la tarda, i està recomanat per a majors de 3 anys. Les entrades per a adults costen 5 euros, mentre que les entrades per a infants valen 3 euros. Es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral, que va començar al gener, s’allargarà fins a l’1 de maig amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música.

Redacció