.

.

TOTS 21

Una de les obres de l’escultor

Aquest dijous dia 23 de març, a les 19.00 h, tindrà lloc la presentació del llibre Joan Curieses, escultor escrit pel professor Antonio Salcedo Miliani i prologat pel director del Museu Bíblic Tarraconense (MBT) Andreu Muñoz, el qual serà el presentador de l’edició. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Museu d’Art Modern de Tarragona (c/ Santa Anna, 8).

A l’acabar la presentació, a les 20.00 h, al Museu Bíblic Tarraconense (c/ de les Coques 1-C), s’inaugurarà l’exposició sobre l’obra de Mn. Curieses. La mostra, coorganitzada pels dos Museus, es podrà visitar fins el dia 23 d’abril, de dimarts a divendres de 18.00 a 20.30 h i els caps de setmana i festius de 10.00 h a 13.00 h. Les visites acadèmiques i grups, previ concert, es poden fer al telèfon 977 25 18 88 o al correu electrònic museu.biblic@arqtgn.cat.

Mn. Joan Curieses Garcia ha estat catalogat com l’exponent per excel·lència de l’art religiós postconciliar de l’arxidiòcesi de Tarragona. Nascut l’any 1939 a Tamariz de Campos (Valladolid) fou ordenat prevere a Tarragona l’any 1962. L’any 1968 es va llicenciar en Belles Arts per l’Escola de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. Els seus referents artístics han estat Henry Moore, Paul Cézanne, Lluís Maria Saumells, Ramon Ferran o Josep Maria Subirachs, entre altres.