.

.

TOTS 21

L’EOI planteja la possibilitat de dedicar una classe zero per totes aquelles persones que vulguin conèixer l’Escola abans del tancament definitiu de la matrícula.

L’Escola Oficial d’Idiomes de Salou tancarà definitivament la matrícula del curs 17-18 la primera setmana de novembre i encara hi queden 92 places vacants. Els nivells d’Anglès han arribat a un 92% d’ocupació; amb un 72% a Anglès 5, el més elevat que ofereix l’EOI, on encara hi queden inscripcions obertes. Aquests, com cada any, han aconseguit omplir gairebé totes les seves places, en comparació amb els altres idiomes. Aquells futurs alumnes que encara vulguin accedir a les classes d’ Anglès hauran de portar una acreditació on s’hi indiqui el nivell corresponent per agilitzar el procés, mentre que pels altres idiomes no serà necessari.

Els nivells de Francès es troben amb un total de 84 alumnes, que equival a un 70%, mentre que els dos nivells oferts de Rus només aconsegueixen un 20% d’ocupació -9 alumnes al primer nivell i 3 al segon. Per tant, les gairebé 100 places que encara queden vacants, són, sobretot, de Francès i Rus.

A més, l’EOI planteja la possibilitat de dedicar una classe zero per totes aquelles persones que vulguin conèixer l’Escola abans del tancament definitiu de la matrícula; i també ofereix, un any més, l’accés a cursos semipresencials per poder obtenir d’igual forma els títols, amb una sola classe presencial a la setmana, en comptes de tres.

Per més informació, aquells interessats poden accedir als següents enllaços:

Places vacants: http://www.eoisalou.org/index.php/21-noticies/92-places-vacants

Horaris: http://www.eoisalou.org/index.php/idiomes-horaris-i-serveis