.

Fotografia de família en acabar el curs.

Fotografia de família en acabar el curs.

L’Escola Infantil de Tennis del TennisPark tanca la temporada amb la satisfacció d’haver assolit els objectius que s’havia marcat a principi de curs. I és que gairebé 150 alumnes han passat per les seves instal·lacions, en les diferents categories en que s’estructura l’Escola.

L’estrena de la nova equipació, l’adopció del mètode d’ensenyament Evolution, l’organització de trofeus socials, la potenciació de la competició, l’ampliació de les classes amb el físic i el seguiment personalitzat de l’alumne han marcat el curs 2013/14, “que ha suposat un clar redreçament i potenciació d’una activitat que és estratègica per nosaltres”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark.

“La resposta dels pares a les noves propostes de l’Escola ha estat boníssima. I això ens anima a seguir creixent per tal de convertir-nos en un referent en l’ensenyament del tennis, i de totes les virtuts i beneficis associats a aquest esport.”

De fet, de cara a la temporada 2014/15, el Club de Cala Romana ampliarà la plantilla de professors titulats. “Els inputs que hores d’ara tenim és que augmentarà notablement la demanda de classes, tant entre setmana com en dissabtes, per la qual cosa a més de créixer en quantitat ho volem seguir fent també en qualitat”.

Una de les activitats de final de curs

Una de les activitats de final de curs

El punt i final a aquesta temporada s’ha viscut aquest cap de setmana quan els alumnes han participat en una festa lúdica i esportiva que ha anat acompanyada de tot un seguit d’activitats dirigides pensades per cada categoria. El que si ha estat comú per tots ha estat l’entrega de notes i diplomes, el lliurament de premis del torneig social, un sorteig de regals cedits per diferents patrocinadors i una deliciosa xocolatada cuina pel xef del Restaurant. També els petits, i no tant petits, s’ho han passat d’allò més bé tot gaudint d’una fada que ha visitat el TennisPark.

El Club de Cala Romana es prepara ara per rebre als nens i nenes que viuran intensament, fins l’1 d’agost, les diferents activitats programades al Stage d’estiu, que enguany s’estructura en tres modalitats: infantil, multiesport i competició de tennis.