.

Imatge d'arxiu del Rugby Tarragona

Imatge d'arxiu del Rugby Tarragona

El proper dissabte 4 d’octubre hi tornarà a haver Jornada de Portes Obertes de l’Escola del Rugby Tarragona a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona. Recordem que el passat dissabte 27 de setembre de 2014 va tenir lloc amb molt d’èxit una primera Jornada de Portes Obertes d’inici de temporada de l’Escola del Rugby Tarragona.

Amb un 3X3 d’Iniciació al rugby i jocs diversos destinats a activar la curiositat dels més petits i a fomentar els nostres valors tindrà lloc aquesta segona jornada de la mà dels monitors i entrenadors de l’Escola del Rugby Tarragona a partir de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia. Hi poden participar nens i nenes a partir de 5 anys fins als 14.

A banda de la Jornada de Portes Obertes, el mateix dissabte dia 4, la resta de categories del club tenen partit de lliga. Els S16 i els S18 enceten la competició jugant, els primers contra CEU a les instal·lacions de l’Universitari a Barcelona a les 12 del migdia, i els S18 contra Rugby Club L’Hospitalet a les 15h a Tarragona.

El Primer Equip afronta amb ànims renovats el seu segon partit de la lliga de Divisió d’Honor Catalana després d’haver perdut diumenge passat contra Gòtics RC. Aquest dissabte jugarà contra Martorell RC a les 18h a les instal·lacions dels martorellencs. L’equip tècnic, dirigit per Hervé Boulais, espera que els Voltors aquest cop facin un bon paper.

El Rugby Tarragona participa en la campanya de la Colla Jove #Tgnde10

El proper cap de setmana 4 i 5 d’octubre tindrà lloc el XXV Concurs de Castells de Tarragona a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. La Colla Jove de Tarragona s’ha proposat fer història aixecant un castell de 10; per aquest motiu han endegat la campanya #Tgnde10 a través de les xarxes socials, i han demanat la col·laboració de diverses entitats de la ciutat com el Rugby Tarragona.

El diumenge 28 de setembre, minuts abans del partit que es va disputar a Tarragona entre el Primer equip Sènior i el Gòtics RC els jugadors es van fer aquesta foto amb el cartell de la Jove als membres de la qual desitgem tot l’èxit possible amb la col·laboració de la força dels nostres Voltors.